dinsdag 17 juni 2014

miauw

Hoi!

Afgelopen weekend zijn mijn hubbie en ik naar Keulen geweest. En niet "gewoon" met z'n tweeen, maar met het hele bedrijf waar mijn man werkt! Van den Brug bv bestaat 90 jaar, en dat hebben ze met het hele bedrijf gevierd, partners incluis. (dat zijn 350 mensen!)
En wat een feest was het, het was geweldig. Met hoofdletters. En uitroeptekens.

Maar nu weer tot de orde van de dag (moest toch een keer gebeuren), een kaart!Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van de challenge bij Stampinback: all about cats.
Ik heb een kattenstempel van Dylusions, dus daar heb ik een kaart omheen gemaakt.
De achtergrond heb ik opgebouwd met PanPastel en een muurstencil. Daarna heb ik de boomstempels opgekleurd met aquamarkers, natgesprayed en gestempeld. Doordat ik met aquamarkers op de stempel heb gekleurd kon ik de takken, blaadjes en vogels allemaal een andere kleur geven.
Daarna heb ik de kat, de vogels in de verte en de tekst gestempeld met Stazon. De tekststempel vond ik wel grappig op deze kaart, zou de kat de vogeltjes missen of gewoon honger hebben?

hieronder zie je nog twee detailfoto's waarop het aquarel-achtige effect van de aquamarkers te zien is en de poes op de PanPastel-muur.


Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, het is leuk om jullie reacties te lezen!


5 opmerkingen:

 1. toch heerlijk als je geniet van zo gaaf feest? en je kaart is reuze vrolijk met de kat en vogeltjes
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou zeg, dat zijn de betere feestjes!! Moet wel een leuk bedrijf zijn. Vast begonnen als familiebedrijf...of is het dat nog?
  Je kaart is weer heel leuk geworden. Mooi zo'n tafereeltje....
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is een super kaart Gea, zooooooooo leuk opgebouwd met de muur, poes en vogeltjes die gelukkig veilig in de boom/lucht zitten! Best bijzonder dat bedrijfsuitje/feest, vooral in deze tijd en heel positief geluid en iets om met heel veel plezier op terug te kijken lijkt me!!

  xx Irene

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel Gea voor je leuke katten bijdrage aan de stampinback card challenge.

  BeantwoordenVerwijderen