woensdag 11 juni 2014

harten

Hoi lezers,


ik ben een poos niet in blogland geweest, maar sinds ongeveer een maandje ben ik weer terug.
In de tussentijd heb ik niet stilgezeten hoor, ik heb allerlei hobby's erbij gekregen (weet iemand waar je een stapel tijd kan krijgen?) en die wilde ik ook onder de knie krijgen.
Op een of andere manier ging die tijd ten koste van het bloggen..Maar nu probeer ik het bloggen er maar bij te doen, want blogland is erg leuk en inspirerend!

Maar zoals ik zei, ik ben er weer, met een nieuw blog waar ik dus allerlei dingen laat zien.
Een van de creaties die ik en de tussentijd had gemaakt zijn deze harten die ik kado heb gegeven aan mijn hubbie op zijn verjaardag:De babietjes zijn onze kinderen toen ze net een dag oud waren. Links zie je Sietse (nu 7), rechts Marijke (nu 4).
De mdf harten komen van de Action. Die heb ik eerst geverfd met witte acryl, daarna heb ik de uitgeprinte foto's er op de kop opgeplakt met modpodge. Hierbij is het belangrijk dat je een laserprinter gebruikt, met een inktjet gaat het niet lukken!
Wij hebben thuis niet een inkjet, dus ik had hubbie gevraagd om de foto's op het werk uit te printen. Ik maak wel vaker dingen, dus hij had niet in de gaten dat het een kadootje voor zijn verjaardag was :-)
Je dient zowel de print als het hout in de modpodge te zetten. Als alles droog is kun je het papier iets nat maken en van het hout wrijven, de foto blijft uiteindelijk op het hout achter!
De teksten die er op staan zijn rubons die ik nog in mijn la had liggen.
Hij was er erg blij mee, en ze hebben nu een mooi plekje in ons huis gekregen. (de harten dan, de kinderen zelf verplaatsen zich regelmatig van het ene plekje naar het andere).
7 opmerkingen:

 1. Een heel mooi persoonlijk cadeau!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ik me al afvraag sinds we elkaar (weer) volgen en ik je "koppie" zie: ben jij die Gea die vroeger ook in Elke kaart een Feestje zat en met een cursus (sorry als ik het wat kort door de bocht zeg) textielbewerking bezig was of zit ik er compleet naast??
  De harten zijn echt heel gaaf en lief!!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi Irene, je hebt gelijk, ik heb nu lenzen :-))
   al zat ik niet in elke kaart een feestje, wel bij het Copic benelux blog.
   En je zat ook in de buurt wat de cursus betreft, het was Creatieve Handvaardigheid!
   Leuk je weer te treffen in Blogland, groetjes Gea

   Verwijderen
 3. Ha Gea,
  grappig die reactie van Irene...ik moest ook even kijken hoor, toen ik je nieuwe foto zag. Je ziet er echt anders uit. En volgens mij was het een beste studie die je deed.
  Deze harten zijn erg mooi. Wat een prachtig cadeau voor je man, zeg! Hoe bedenk je het!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ziet er toch anders uit he, zonder bril :-))
   en bedankt voor je compliment!
   groetjes Gea

   Verwijderen
 4. Jaaaaa je bent echt gemetamorfoosd Gea, hartstikke leuk! Ik moest aan een kaartje van jou denken met een plaatje van Mo Manning met al die piekhaartjes recht overeind en dat jij toen schreef dat je daardoor zo aan je dochtertje moest denken.........zit ik dus toch bij de goede Gea al is het dan net EKEF!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen