vrijdag 13 juni 2014

kaart met schapen

Halloooo,

deze keer laat ik een kaart zien, die ik gemaakt heb met peel off stickers en PanPastel.
Huh? wat zeg je nou Gea?! kan dat dan? Jazeker!
(help, ik klink wel een tellsell programma)

Op de basisschool ben ik aan het helpen bij de crea lessen, en daar gebruik ik wel eens eigen materiaal voor wat ik niet meer gebruik.
En een van die dingen zijn de peel off stickers. ik heb er nog een hele stapel van, maar vind het niet (meer) mooi om ze op een kaart te gebruiken.
Totdat ik dus door de basisschool crea en een blogpost van iemand (sorry iemand, vergeten wie je bent) op een idee kwam om ze als negatief te gebruiken:

Sorry voor de kwalileit van de foto's, op een of andere manier lukte het niet beter.
Eerst heb ik de peel offs op een witte kaart geplakt, en daarna ben ik er met PanPastel overheen gegaan.
Na het fixeren heb ik de peel offs weer verwijderd.
Eerst had ik de schapen geplakt. Later bedacht ik mij dat een tekst erbij ook wel leuk zou zijn, dus heb ik later nog Hartelijk gefeliciteerd toegevoegd. Vandaar dat deze tekst lichtgroen lijkt, er zat al groene PanPastel onder. Omdat de schapen op het witte papier geplakt waren, hebben zij witte lijnen.


3 opmerkingen:

 1. Lekker zomers, ik vind em helemaal leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Gea, ik heb eens op mijn gemakkie op je blog(s) rondgekeken en natuurlijk ben ik je nieuwste volger. Wat leuk dat je mijn blog hebt bezocht. Dag gaf mij gelegenheid om bij jou te kijken. Heerlijk om te zien dat je ook zo lekker creatief bent. Ik heb ook teveel hobby's en teveel ideeën!
  Alvast een fijn weekend gewenst!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat is een leuk idee. Ik heb ook nog van die stickers liggen en had geen idee wat ik ermee kon doen. Nu breng je me op een heel leuk idee. ...
  Hopelijk lukt het mij.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen